MARIKA

Marika Jurvanen

Oikeustradenomi, julkinen kaupanvahvistaja

Olen savitaipalelainen oikeustradenomi ja minulla on julkisen kaupanvahvistajan oikeudet. Osuuspankissa olen suorittanut perunkirjoitustutkinnon, tällä hetkellä opiskelen sivutoimisesti siviilioikeutta.

Minulla on vahva tausta Osuuspankin (OP Etelä-Karjala ja OP Savitaipale) lakipalveluista useiden vuosien ajalta. Sain molemmista osuuspankeista todella hyvää työkokemusta.

Savitaipaleen Osuuspankissa hoidin perunkirjoitukset sekä muuta neuvontatyötä laki- ja muihin pankkipalveluihin liittyen. Siirryin hetkeksi Etelä-Karjalan Osuuspankkiin laajentamaan ja syventämään osaamistani.

Sain työskennellä monien ammattilaisten kanssa ja olen oppinut heiltä kaikilta todella paljon.  Juridiikka on valtavan kiinnostavaa ja tämä onkin ala jossa saa oppia jatkuvasti lisää. 

Työstä jäin pois jatkaakseni opintojani ja samaan aikaan alkoi kehittyä ajatus omasta yritystoiminnasta, joka onkin ollut pieni haaveeni kauan. Oma yritystoimintani käynnistyi tammikuussa 2020.

Vapaa-aika

Asun Savitaipaleella omalla hevostilalla. Hevoset ovat aina olleet vahvasti läsnä päivittäisessä elämässäni.  Tallistani löytyy tällä hetkellä neljä hevosta, joiden kanssa harrastan aktiivisesti raviurheilua.