MARIKA

Marika Jurvanen

Oikeustradenomi, julkinen kaupanvahvistaja

Hei!

Olen tosiaan savitaipalelainen oikeustradenomi ja minulla Maanmittauslaitoksen myöntämät julkisen kaupanvahvistajan oikeudet, joten minulla on oikeudet vahvistaa myös kiinteistökaupat. Kaikkein vahvin osaamiseni liittyy perunkirjoituksiin, joita olen tehnyt jo yhteensä kymmenen vuoden ajan.

Aiempi työkokemus:

Minulla on vahva tausta Osuuspankin (OP Etelä-Karjala & OP Savitaipale) lakipalveluista useiden vuosien ajalta. Osuuspankin lakipalveluista sainkin todella hyvää työkokemusta lakipalveluihin ja muutenkin asiakaspalveluun liittyen.

Savitaipaleen Osuuspankissa hoidin perunkirjoitukset sekä muuta neuvontatyötä laki- ja muihin pankkipalveluihin liittyen. Siirryin hetkeksi Etelä-Karjalan Osuuspankkiin laajentamaan ja syventämään osaamistani.

Sain työskennellä monien ammattilaisten kanssa ja olen oppinut heiltä kaikilta todella paljon.  Juridiikka on valtavan kiinnostavaa ja tämä onkin ala jossa saa oppia jatkuvasti lisää. 

Työstä jäin pois jatkaakseni opintojani ja samaan aikaan alkoi kehittyä ajatus omasta yritystoiminnasta, joka onkin ollut pieni haaveeni kauan. Oma yritystoimintani käynnistyi tammikuussa 2020.

Vapaa-aika

Asun Savitaipaleella omalla hevostilalla, hevoset ovatkin aina olleet vahvasti läsnä päivittäisessä elämässäni pienestä lähtien. Hevoset raviharrastamisen lisäksi ovat opettaneet minulle paljon tärkeitä asioita; esimerkiksi rauhallisuutta,  kärsivällisyyttä ja hetkessä elämistä. Hevoset tuovatkin paljon hiljaista viisautta, jos malttaa kuunnella. Olen oppinut jokaiselta hevoseltani jotain tärkeää. 

Hevoset ovat minulle tärkeitä perheenjäseniä ja tallistani niitä löytyy tällä hetkellä kuusi, joista kahden omakasvatin Bertin ja Irman kanssa harrastan raviurheilua. Raviuralta eläköityneiden hevosten Pertti Kalevin ja Martin lisäksi on siitostammana toimiva ensimmäinen oma ravihevoseni Alisa ja Alisan v. 2022 syntynyt varsa Elma.

 Tallilla järjestystä pitää yllä tallikissat Tauno, Mauno ja Rauno.